KONYA / KARATAY - Orhan Gazi İlkokulu

Mrt

Haz

Orhan Gazi İlkokulu 3-D Sınıfı olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmen Ömer Faruk ŞENSOY rehberliğinde  GO-L.I.V.E! GO-Learning Important Values isimli projemizi gerçekleştirdik. Bu projenin ana fikri, günümüz çocuklarının dostluk, saygı, dürüstlük, işbirliği, empati gibi değerleri derslerine dahil ederek, bu niteliklere sahip ve başkalarını takdir eden sorumlu yetişkinler olmalarıdır.  Çocuklar dünyayı keşfederken aynı zamanda kişisel sorumluluk duygusu, kültürel farkındalık ve ahlaki bir pusula kazanırlar.

Ara

Her yıl ulusal ve uluslararası birçok başarılı projeye imza atan okulumuz yürüttüğü eTwinning projelerini başarıyla tamamlayarak "Avrupa Kalite Etiketi" Belgesi ödülünü almaya hak kazanmıştır. eTwinning Projelerinde gayretli çalışmalar yaparak okulumuzun ismini Avrupa'da görünür hale getiren, sınıf öğretmenlerimiz Hamza EVMEZ, Eray İLHAN ve Ömer Faruk ŞENSOY başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve projelerimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

etwinning school logosu almamızda emeği geçen başta Hamza Evmez öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

eTwinning Okulları:

Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubu'nun parçası olabilirler.

Ağu

Milli Eğitim Bkanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi seviyeye çıkarılması amacıyla, Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetim sonucunda okulumuz BEYAZ BAYRAK kritelerine sahip olduğunu belgelemiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.