T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARATAY - Orhan Gazi İlkokulu

Dilimizi Zenginleştiriyoruz Kapsamında Sözlük Tasarlıyoruz Yarışmasında 3. Olduk

 

"Dilimizi Zenginleştiriyoruz" kapsamında düzenlenen ve dilimizin zenginliğini ve güzelliğini ön plana çıkarmayı hedefleyen "Sözlük Tasarımı" yarışmasında üçüncülük elde eden değerli öğretmenlerimiz Nazlı Erdem, Aklime Teke, Ömer Faruk Şensoy ve öğrencimiz Beyzanur Ercan'ı yürekten tebrik ederiz.

Bu başarılı ekibin, yarışma sürecinde gösterdiği azim, yaratıcılık ve ekip çalışması, onları bu övgüye layık kılan önemli faktörler arasında yer alıyor. Öğretmenlerimizin rehberliğinde, Beyzanur'un da içinde bulunduğu öğrencilerimiz, dilimizin zenginliklerini keşfetme ve bu zenginlikleri herkesle paylaşma yolunda önemli bir adım atmışlardır.

" Dilimizi Zenginleştiriyoruz" yarışması, dilimizin sadece bir iletişim aracı olmadığını, aynı zamanda kültürümüzün, tarihimize ve değerlerimize bağlılığımızın bir ifadesi olduğunu bir kez daha hatırlattı. Yarışmaya katılan herkes, dilimizin korunması ve geliştirilmesine katkıda bulunma fırsatı bulmuştur. Bu vesileyle, yarışmada dereceye giren öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik etmek, onların bu başarısını kutlamak istiyoruz.

Öğretmenlerimiz Nazlı Erdem, Aklime Teke, Ömer Faruk Şensoy ve öğrencimiz Beyzanur Ercan'ın bu başarısı, gelecek nesiller için de ilham kaynağı olacak ve dilimizin zenginliğini koruma konusunda daha fazla farkındalık yaratacaktır. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diler, teşekkürlerimizi sunarız. Dilimizin zenginleşmesine katkıda bulunan herkese minnettarız.

05-03-202405-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 14:30 - Görüntülenme: 32
  Beğen | 0  kişi beğendi