KONYA / KARATAY - Orhan Gazi İlkokulu

Orhan Gazi İlkokulu

Orhangazi Mah. Büyükkumköprü Caddesi No 174 Karatay/KONYA
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılında Geleneksel Çocuk Oyunlarında ilçe birincici İl 3. olmuştur.
07:20 / 12:25 12:35 / 17:35
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olup minibüs ve otobüsler ile şehrin her noktasına ulaşım İmkanı vardır.Mengene saraçoğlu Minübüsleri okul önünden geçmektedir.
Öğrenci servisi vardır.
İlçe Merkezi